Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Canals Personals

Amics i familiars
Autocandidatura


Amics i familiars

En la recerca de feina es molt important la nostra xarxa de contactes, ja que a través de les persones del nostres entorn podrem accedir a informació i/o oportunitats laborals. Les persones del nostre voltant ens poden ajudar a assabentar-nos de quan hi ha una oferta laboral a la seva empresa, ens poden recomanar, facilitar adreces i facilitar-nos l’accés a aquelles ofertes que moltes vegades no es fan públiques.

Així, el nucli familiar i els amics formen part del circuit que hem d’establir per trobar feina i es un dels canals més utilitzats per la gran part de la població per poder fer difusió de la recerca d’ocupació.

Degut a l’auge actual de les xarxes socials podrem augmentar la xarxa de contactes e incloure, a més d’amics i familiars més propers, coneguts que no tenim a prop físicament però que formen part de la gent del nostre entorn i que gràcies a la difusió d’informació que es realitza a través d’aquestes xarxes socials poden ajudar-nos a trobar oportunitats laborals.


Autocandidatura

L´autocandidatura es la forma més directa de fer arribar la nostra sol•licitud de feina a una empresa i consisteix en dirigir-se directament a l’empresa i oferir els serveis professionals. D’aquesta manera podrem participar en possibles processos de selecció presents o futurs que tingui aquesta empresa.

Ens podem posar amb contacte amb l’empresa personalment portant un currículum en mà i lliurant-lo a Recursos Humans, per contacte telefònic, enviant un mail a l’empresa o per internet.

Ens trobarem però que l’autocandidatura no respon a una demanda explícita de necessitat personal per part de l’empresa sinó que es una iniciativa nostre d’enviar el currículum envers possibles ofertes futures que s’adeqüin al nostre perfil i per això el nivell d’èxit de l’acció solament es podrà valorar a llarg termini.

Documents

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.03.2011

Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Guia Jo vull ser