Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Canals Públics


El SOC i les OTG

El S.O.C és el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, un organisme autònom de caràcter administratiu adscrit al departament de treball i indústria. Les seves principals tasques es centren en donar suport a les persones i empreses i fomentar el desenvolupament local.

El S.O.C disposa d’una xarxa d’oficines d’atenció al ciutadà, les Oficines de Treball de la Generalitat (O.T.G), les quals realitzen les següents tasques:

  • Inscriure als usuaris demandants com a ocupats o no ocupats de feina.
  • Proporcionar la informació necessària als usuaris i tramitar les prestacions d’atur.
  • Informar sobre les mesures de foment de l’ocupació, formació ocupacional, modalitats de contractació, orientació laboral, mercat de treball, etc.
  • Interrelacionar les ofertes de treball amb les persones que es troben desocupades. També realitzen la intermediació amb el mercat laboral.
  • Realitzen el registre dels contractes de treball.

Per a la recerca de Feina és molt important inscriure-ns a la nostre OTG corresponent com a demandants de feina, podrem tenir accés a ofertes de treball, ens assessoraran i podrem assabentar-nos de les accions formatives que s’ofereixen al nostre municipi.


Empreses Municipals de Promoció Econòmica

A cada municipi del Barcelonès podem trobar una empresa municipal de promoció econòmica. Aquestes entitats son les encarregades d’executar les polítiques en matèria de promoció de l’ocupació i promoció empresarial del municipi.

Dins d’aquests serveis trobarem serveis d’assessorament i orientació laboral i formativa, assessorament en l’autoocupació, borsa d’ofertes de feina, ofertes formatives i d’altres projectes que promouen l’ocupació dels ciutadans.
 

Serveis Locals d'Ocupació

Els Serveis Locals d’Ocupació són serveis públics que depenen de l’Administració Local i que tenen com a finalitat fomentar i millorar l’ocupació laboral mitjançant apropar l’oferta i la demanda d’ocupació. En aquests serveis es poden publicar i consultar ofertes de feina.


Sindicats

Els Sindicats son organitzacions democràtiques integrades per treballadors en defensa i promoció dels seus interessos socials, econòmics i professionals relacionats amb l’activitat laboral.

D'aquesta manera els sindicats vetllen pels interessos dels treballadors i dins dels seus serveis podem trobar assessorament i orientació laboral.


CIFO

Els CIFO son Centres d’Informació i Formació Ocupacional i son entitats inscrites dins del SOC per tal de garantir i fomentar la formació i la qualificació professional de les persones.

La activitat dels CIFO es basa fundamentalment en la realització d’accions de formació per al treball adaptades a les necessitats de les persones i de les empreses del territori. Els CIFO milloren aquelles competències professionals que afavoreixin la inserció o la reinserció de treballadors en actiu i de treballadors en situació de desocupació.


Borses de treball municipals

Les Borses d’ Ofertes de Treball son entitats municipals que tenen com a objectiu el contacte entre els treballadors i les empreses.

Les Borses d’ Ofertes de Treball posen a l’abast dels treballadors un seguit d’ofertes proporcionades per les empreses del territori que necessitin personal, facilitant d’aquesta manera la consecució de l’ocupació.


Borses de treball dels Centres de Formació

Les universitats i els centres de formació disposen de serveis d’orientació professional i de borses de treball per ajudar-vos a trobar la primera feina després de la graduació.

See video

Documents

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.05.2011

Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Guia Jo vull ser